top of page
Heidi liike 2021 WEB-01.jpg

HEIDI TIAINEN - tanssija, joogaohjaaja

Olen freelancer - tanssija, esiintyjä ja joogaohjaaja. Valmistuin tanssijantaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 2014 ja tanssipedagogiksi Turun taideakatemiasta 2009. Joogakoulutukseni kävin YogaSource Finlandilla, josta valmistuin joogaohjaajaksi vuonna 2018. 

 

Olen työskennellyt tanssijana yli kymmenen vuoden ajan nykytanssin sekä tanssiteatterin kentällä ja oopperaproduktioissa Suomen Kansallisoopperassa. Olen tanssinut mm. Alpo Aaltokosken, Ismo-Pekka Heikinheimon, Marjaterttu Willmanin ja Leena Harjunpään teoksissa sekä lastentanssiproduktioissa Tanssiteatteri Raatikossa.

Minua kiinnostaa taiteilijana kehon ja mielen energia, niiden vaikutus toisiinsa sekä läsnäoloon liittyvät kysymykset. Inspiroidun herkkyydestä ja aistimisesta. Olen hyvin fyysinen, intuitiivinen tanssija, joka kuuntelee kehosta nousevia impulsseja. Koen kehossa olevan paljon tietoa, jonka voi saada näkyväksi liikkeen avulla, kun vain uskaltaa antautua sille. Joogaa ja tanssia yhdistämällä olen löytänyt oman herkkyyteni, jonka kautta tarkastelen ympärilläni tapahtuvaa elämää, luontoa ja taidetta.

bottom of page