top of page

KURSSIT syksy 2023

LAAJASALON NAISVOIMISTELIJAT

Torstai

klo 17.30-19 Lempeän dynaaminen ja yin jooga

Lisätietoja: www.laajisnv.wordpress.com

Jooga 2021.jpg

kuva: Salla Keskinen

Minulle jooga on kehon ja mielen välinen yhteys, kokonaisuus, jonka tasapainoinen olotila tuo lähemmäs omaa rytmiä, voimaa ja valoa. Tuon tunneilleni kehollisia oivalluksia tanssin sekä joogan kautta. Kokemukseni mukaan ne tukevat toisiaan sekä liikkeen virtauksessa että kehon maadoittamisessa ja läsnäolossa. 

 

Läsnäoleva harjoitus antaa mahdollisuuden pysähtyä ihmettelemään itsessä ja ympärillä olevaa iloa sekä rakkautta. Ohjaankin aina ilon kautta kunnioittaen ja kuunnellen ryhmän tarpeita. Jokainen harjoitus on aina uusi alku, jolloin voi sukeltaa kohti oman kehon sisäistä tanssia ja löytää jotakin uutta itsestään. Näin jooga alkaa tapahtua sekä matolla että maton ulkopuolella.

PALAUTTEITA JOOGATUNNEISTA

" Loistava, ammattitaitoinen ja lempeä opettaja joka kykeni hyvin huomioimaan kurssilaisten taitotasoa ja sopeuttamaan opetusta sen mukaisesti, mm.vaihtoehtoisia liikkeitä tarjoten ja fyysisestikin, osallistujia kunnioittavalla tavalla lähestyen ja ohjaten. Lisäksi opettaja oli laatinut tapaamiskertojen sisällöt monipuolisesti. Ilmapiiri kurssilla innoittava ja voimaannuttava! "

" Loistava opettaja!: sensitiivinen, osaava ja kannustava sekä innostunut. "

" Opettaja oli loistava, ohjasi ammattitaidolla ja sydämellä joogaa. Lisäksi hän kykeni huomioimaan ohjauksessaan toimintakyvyltään erilaisia ryhmäläisiä ja esittämään vaihtoehtoisia liikkeitä, jolloin kaikki saattoivat olla osallisina. Hän loi ohjauksellaan ja olemuksellaan rentouttavan, rauhallisen ja kannustavan ilmapiirin. "

bottom of page